Новини

7 Бер

8 березня – Міжнародний жіночий день

8 березня у світі відзначають Міжнародний жіночий день. Сьогодні українська жінка є символом незламності та сміливості, волі та жаги до справедливості.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ

4 Бер

Десять кращих відеороликів VI Всеукраїнського конкурсу «Безпечна країна» отримали статус соціальної реклами

Запрошуємо обласні військові адміністрації та територіальні громади країни долучитися до національного проєкту «Безпечна країна» та поширити соціальні відеоролики на своїх офіційних сайтах, соцмережах, а також у засобах масової інформації, транспорті, зовнішній рекламі, громадських місцях, вокзалах, при центрах освіти та культури тощо.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ

24 Лют

Два роки Незламності!

24 лютого 2022 року для всіх українців став найтрагічнішим днем сьогодення, який завжди буде нагадувати про тих, чиї життя зруйнувала війна. Про тих, хто захищав рідну землю та віддав найцінніше. Про тих, чиє життя безжально забрали російські ракети та снаряди.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ

23 Лют

Представники Фонду взяли участь у презентації другого видання Посібника з управління швидкістю (Speed management manual)

Вебінар, проведений Глобальним фондом безпеки дорожнього руху за підтримки благодійної організації Bloomberg Philanthropies Initiative for Global Road Safety, зібрав фахівців та експертів з безпеки дорожнього руху з різних куточків світу. Зокрема, участь у заході взяв президент Міжнародного благодійного фонду «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» Юрій Чорний.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ

5 Лют

Понад 300 освітян освоїли навички надання домедичної допомоги в рамках проєкту «Знаємо та діємо»

Під час війни уміння надавати домедичну допомогу є актуальними для усіх українців. Завдяки онлайн-платформі «Знаємо та діємо» опанувати навички домедичної допомоги можуть всі охочі.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ

22 Січ

У 2023 році внаслідок ДТП в Україні загинули понад 3 тисячі громадян

Згідно з даними поліції, протягом 2023 року в Україні сталося 23 642 аварії з загиблими та травмованими, що на 26,9 % більше, ніж у 2022 році.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ