«Здай кров – врятуй життя»

«Здай кров – врятуй життя»: в НДСЛ «ОХМАТДИТ» здавали кров для лікування дітей, постраждалих в ДТП

У Національній дитячій спеціалізованій лікарні «Охматдит» відбулася благодійна акція «Здай кров – врятуй життя» зі здачі крові для лікування дітей, постраждалих у дорожньо-транспортних пригодах.

Захід пройшов в рамках другого етапу Тижня безпеки дорожнього руху в Україні за ініціативи Київської міжрегіональної філії ДП «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» Міністерства охорони здоров’я України та Міжнародного благодійного фонду «Допомоги постраждалим при ДТП».

Здати кров для постраждалих дітей виявили бажання працівники Національної поліції України та Укртрансбезпеки, а також небайдужі кияни.

Директор Міжнародного благодійного фонду «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» Інна Оліфіренко подякувала донорам за небайдужість та закликала усіх, хто має бажання, змогу, а головне, відсутність протипоказань за станом здоров’я, долучатися до здачі крові незалежно від акцій. «Кількість автомобільних аварій, у яких травмуються діти, на жаль, не зменшується, а тому банк крові потребує постійного поповнення. Сьогодні кожен із вас врятував чиєсь життя», − відзначила вона.

Загальнодержавна благодійна акція «Здай кров – врятуй життя» є щорічною та проходить в рамках Тижня БДР в усіх регіонах країни.